Шефът на една от фирмите за ваксини срещу ковид направи прогноза

...
Шефът на една от фирмите за ваксини срещу ковид направи прогноза
Коментари Харесай

Шефът на Pfizer: Настоящата вълна може да се окаже последната с ограничителни мерки

Шефът на една от компаниите за ваксини против ковид направи прогноза какъв брой ще продължи да съществува вируса.

Изпълнителният шеф на Pfizer Алберт Бурла заяви, че най-вероятният сюжет е коронавирусът да циркулира още дълги години, само че актуалната вълна може да се окаже последната, която изисква ограничаващи ограничения.

Бурла даде изявление за френския ефирен канал BFM TV във връзка оповестяването на огромна инвестиция от страна на фармацевтичната компания във Франция.

Той също по този начин изтъкна ефективността и сигурността на имунизациите, като съобщи, че съгласно него хората ще продължат да се нуждаят от бустерни дози.

" Важно е хората да получат три дози от имунизацията против коронавируси на Pfizer и вероятно по-късно ще се нуждаят от годишни бустери, въпреки че лицата с проблеми с имунната система могат да се нуждаят от тях и на всеки четири месеца ", сподели Бурла.

" Децата би трябвало да бъдат имунизирани, с цел да бъдат предпазени. Ефективността на имунизацията при децата е доста, доста, доста добра ", допълни той.

По думите му хапчето против Covid-19 на компанията, Paxlovid,  " трансформира всичко "  като нов метод за битка с тежкото протичане на заболяването. През декември Pfizer разгласи, че лекарството намалява хоспитализациите и смъртните случаи при уязвими хора с съвсем 90 %.

В изявлението Бурла заяви още, че фармацевтичният колос ще влага 520 млн. евро във Франция през идващите пет години, като част от средствата ще отидат за създаване на още едно лекуване за ковид в партньорство с френската компания Novasep, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР